top of page

Dit jaar terug bij Focus en WTV: Zalige Zondagen

Wil jij zelf deelnemen aan Zalige Zondagen? Wil jij een verrassingszondag cadeau krijgen?


Waarover gaat het?


De zondag. Welke dag is dat voor jou? Een rustdag? Een dag waarop je het gras afrijdt? Klusjes doet? Waarop meestal alles dicht is?


Wel, wij zijn van plan om van die zondagen iets bijzonders te maken. In het programma 'Zalige Zondagen' brengen we mensen samen, in een stad of gemeente, ergens in West-Vlaanderen, om er een mooie dag met z'n tweeën van te maken. Wij zorgen voor een verrassingsprogramma! Op voorhand kom je te weten in welke stad of gemeente je 's morgens verwacht wordt. Bij een koffie krijg je te lezen hoe de dag eruitziet...


Naar wie zijn we op zoek?

In 't kort: we zijn op zoek naar telkens twee mensen die graag eens een dagje samen zouden doorbrengen, en daar een goeie reden voor hebben.


Een reünie met je beste vriendin uit je schooltijd? Een dagje met een oud-collega? Je hebt lange tijd je (klein)kind niet gezien, of wat minder tijd met elkaar doorgebracht, omdat ze op kot vertrok? Of je wil eens op stap met je buur? Misschien ben je wel net 25 jaar getrouwd en zou je het fijn vinden om er een bijzondere dag van te maken. Je hebt een collega waar je iedere dag mee samenwerkt, maar het zou fijn zijn om samen ook eens iets anders te doen? Of jij en je beste vriendin zijn al 35 jaar vrienden? Er zijn heel wat redenen!


ALLESZINS: Wij maken van jullie zondag samen, 'een zalige zondag'! Die doen we graag aan jullie cadeau!


Tijdens die zondag filmen we jullie belevenissen, luisteren we naar jullie verhaal en wat je van de uitstappen vindt...


Wil je deelnemen aan dit programma? Klik hier en schrijf je in!


Comments


bottom of page