top of page

Op stap met Joséphine en Julie in Oostende

Bijgewerkt op: 12 jun. 2023


Joséphine en Julie kennen elkaar al 25 jaar. Ze zaten samen in de KSA. Ook hun mannen zijn goeie vrienden van elkaar. En intussen zijn hun kinderen ook al goed bevriend.

Joséphine is meter van de jongste dochter van Julie. De twee koppels spreken dan ook regelmatig met elkaar af voor een dagje uit of een etentje. Vroeger gingen ze samen op reis. Maar nu de kinderen al wat ouder zijn, blijft Julie met haar gezin liever in België. Joséphine daarentegen gaat graag samen met man en kinderen naar Frankrijk in de zomer. Dus nu gaan ze elk jaar samen op weekend. Corona gooide jammer genoeg roet in het eten.


De vriendinnen vonden het wel jammer dat ze elkaar weinig zagen tijdens de lockdownperiode. Eens langsspringen en een babbeltje buiten was het enige wat ze konden doen. En hun laatste weekendje samen was nog vóór de coronacrisis in… Oostende! De ideale plek dus om samen een Zalige Zondag te beleven.

Een wandeling langs graffiti kunstwerken zoals The Crystal Ship in Oostende is iets wat de twee vriendinnen nog nooit gedaan hebben. Het is een uitstap waar ze zelf nooit aan zouden denken. Maar nu hebben ze de smaak te pakken. Misschien komen ze wel eens terug met hun kinderen.


Shoppen daarentegen is toch wel een favoriete bezigheid van Julie. Ze heeft twee dochters dus meteen het ideale gezelschap voor een dagje winkelen. Joséphine heeft drie mannen in huis dus ze krijgt hen alleen maar mee als zij een nieuwe outfit moeten hebben. Zo’n dagje me-time samen is iets wat ze wel vaker op de agenda willen zetten.

De Zalige Zondag aan zee met Joséphine en Julie was een schot in de roos. Toen de cameraploeg weg was, hebben ze nog gezellig verder de winkelstraten verkend. En ze hebben zeker en vast nog een terrasje gedaan want het was ook een zonnige zondag. “Voor herhaling vatbaar-“, zeiden de dames in koor.


Bekijk ookComments


bottom of page