top of page

Op stap met Charlotte en Adinda in Zwevegem

Bijgewerkt op: 12 jun. 2023


Charlotte en Adinda keken enorm uit naar hun Zalige Zondag in Zwevegem. De twee vriendinnen leerden elkaar kennen op de Miss Metal verkiezing. Adinda won Miss Metal in 2009 en Charlotte won Miss Metal in 2011. Een instant klik, zeggen de dames. En geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

De twee ambitieuze vriendinnen hebben weinig vrije tijd. Charlotte werkt, naast haar vaste job, aan haar carrière als fotomodel en stort zich regelmatig op allerlei artistieke projecten. En Adinda is naast godsdienstlerares ook ultraloopster. Ultralopen is hardlopen over een afstand die groter is dan een marathon. Tijdens de coronacrisis liep ze het wereldrecord 100 kilometer op de loopband. Aangemoedigd door Charlotte en de vele heavy metal supporters.

Veel kans dat je Charlotte en Adinda tegen het lijf zal lopen tijdens het Alcatraz Metal Festival in Kortrijk in augustus. Zij maken deel uit van het animatieteam. Vorig jaar waren ze gevangenisbewaaksters. Fun verzekerd! En in tegenstelling tot wat velen denken, is de metal scene een heel liefdevolle community waar iedereen elkaar kent.

Charlotte doet af en toe modellenwerk. In februari mocht ze naar de Londen Fashion Week. En binnenkort, in september, gaat ze ook naar de New York fashion week.

Ook Adinda heeft hoge ambities als ultraloopster. Ze loopt elke dag ettelijke kilometers. Ze liep in 2020 maar liefst 208 kilometer op 24 uur tijd. En binnenkort kan je voor haar supporteren op het Belgisch Kampioenschap 100 kilometer op 5 juni in Torhout.

Charlotte zal er alleszins staan!

De Zalige Zondag in Zwevegem is een ideaal dagje samen voor Charlotte en Adinda. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. De twee vriendinnen zijn heel ambitieus en dat is wat hen bindt.

Bekijk ook

Comments


bottom of page